Je eigen kruidentuin

Kruidentuinen zijn er in vele soorten en maten. Het kan een bak op een balkon zijn of een tuin van enkele duizenden vierkante meters. Afhankelijk van je wensen, leer jij je eigen invulling hier aan te geven. Tijdens deze dag nemen we je mee naar de wereld van de kruidentuinen en laten je een grote verscheidenheid aan tuinen zien en beleven. Ook wandelen we door de tuinen van De Sprenk om ideeën op te doen. Tijdens deze dag  maak je een eigen kruidenspiraal om een idee te krijgen wat de mogelijkheden zijn met de verschillende kruiden in zowel een grote als een kleine tuin. De kruidenspiraal die je maakt kan ook op een klein balkon geplaatst worden en neem je uiteraard aan het einde van de dag mee naar huis.

Bij de cursus zit cursusmateriaal inbegrepen waarin op een overzichtelijke manier de behandelde stof staat gerangschikt. Na deze cursus ben je in staat om een begin te maken met een kruidentuin in je tuin.De cursus wordt gegeven op vrijdag van 10.00-16.00 uur

De kosten bedragen € 95,- inclusief koffie, thee, lunch, cursusmateriaal, een kleine kruidenspiraal en een deelnamecertificaat.

Data:
vrijdag 22 maart 2013

Inschrijven
uw eigen kruidentuin