Water in de tuin

Water is de bron van elk leven. Elk levend wezen bestaat voor een groot gedeelte uit water. Volgens de meeste theorieën is het leven ontstaan in het water en is in de loop van de evolutie plant en dier vanuit het water het land opgegaan en soms zelfs weer terug naar het water.

Water trekt mensen altijd. Water werkt rustgevend en ontspannend. Dat is ook de reden dat steeds meer mensen water in hun tuin brengen. In de vorm van een vijver of een grote bak. Al dan niet met een pomp of fontein.

In deze cursus leer je een vijver in je tuin aan te leggen die en recht doet aan je wensen en veel planten en dieren een thuis biedt in je tuin.

Je maakt je iegen minivijver die je aan het einde van de dag mee naar huis kunt nemen en een plekje kunt geven in je tuin of terras.

Bij de cursus zit cursusmateriaal inbegrepen waarin op een overzichtelijke manier de behandelde stof staat gerangschikt. Na deze cursus kijk je op een ander manier naar water en geniet je nog meer van alles wat zich daar in afspeelt.De cursus wordt gegeven op vrijdag van 10.00-16.00 uur

De kosten bedragen € 95,- inclusief koffie, thee, lunch, cursusmateriaal, een minivijver en een deelnamecertificaat.

Data:
vrijdag 8 maart 2013

Inschrijven
water in de tuin